Skip to content

Om os

Økologisk og biodynamisk gårdbryggeri på Krogerup Avlsgård i Humlebæk. I samarbejde med gården dyrker vi vores eget byg, havre og hvede og forædler selv den økologiske byg i vores malteri.

Vi indtog i 2011 Krogerups gamle flotte mejeri og rykkede ind med stort professionelt brygværk og gæringstanke efter nogle år.

Vi tapper vores øl på fustage, dåse og flaske og sælger til gode, kvalitetsbevidste kunder i København og omegn - og lokalt.

Kølster Malt & Øl
Krogerupvej 3C
3050 Humlebæk

Frisk og økologisk øl, naturligvis.

Vi brygger et bredt udvalg af stilarter, alle brygget med respekt for processen og de gode råvarer.

Vores egen økologiske pilsnermalt indgår i alle vores øl og komplementeres med biodynamisk havre og hvede til udvalgte øltyper.

Humlen får vi fra YCH i USA og fra Biohof Friedrich i Oberfranken, Tyskland og vandet trækker vi op fra vores egen brønd placeret i frugtlunden lige bag bryggeriet.

Vi brygger alt fra moderne, super-frugtige og bløde IPA'er, sprøde og autentiske pilsnere i den tyske stil, et udvalg af den syrlige Berliner Weisse med et væld af forskellige citrusfrugter, krydret og frugtig belgisk wit, kölsch-typer og robuste portere.

Lidt for enhver smag...

Vi har flere varianter tilgængelig på 44cl BPA-fri dåser - og der kommer stadig flere til.

Vi brygger ofte vores elskede Månestøv, en moderne IPA brygget på pilsnermalt, hvede og masser af god, solgylden havre. Vi gærer den med en ekspressiv og meget frugtig gærtype og humler den med bunkevis af højaromatiske amerikanske humletyper!

Himmelfryd er vores traditionelle og autentiske pilsner i tysk stil, brygget med 100% pilsnermalt og humlet i gode mængder med tyske humlevarianter fra vores venner hos Biohof Friedrich i Oberfranken, Tyskland.

Vi er på evig udforskning efter nye, lyse og klare smage og vi er især glade for de mangeartede citrusfrugters friske og aromatiske smagsunivers. Vi brygger den syrlige Berliner Weisse og tilsætter alt fra Cedro-citroner, bergamotter, klementiner og den særprægede Buddhas Hånd-citron.

Forsendelse

Læs om vores forsendelsesmuligheder, priser, fragtfirmaer osv.

Link til forsendelsesinfo.

Handels- og leveringsbetingelser

Læs om vores handels- og leveringsbetingelser.

Link til handels- og leveringsbetingelser.

Vil du føre vores øl?

Bar, restaurant, café eller butik? Vi kan hjælpe dig med flere løsninger.

Klik her og lad os snakke!