‘Alle tiders øl’ er Per Kølsters personlige beretning om, hvordan han har realiseret drømmen om at skabe sit eget øl som en uadskillelig del af det økologiske univers, han bevæger sig i.   I bogen fortæller han om kornet, dyrkning og maltningen, om humlens udfordringer på egen mark, om urter, det lille bryggeri, og om de kompromisløse eksperimenter med øllets råvarer. Det er fortællingen om øllet, som den udspiller sig, når man dykker ned i biologien og naturhistorien og historierne om, hvordan vi mennesker altid har magtet det mest utrolige. Med ønsket om at lære og i respekt for årtusinders overleverede bryggererfaringer har Per Kølster opsøgt folk og steder, hvor traditionen stadig holdes i hævd. Det har ført ham til møder med stærke personligheder på Nordfyn, Gotland, i Vestnorge, Finland og Litauen. Ingen brygger ens men øllet har nogle umiskendelige fælles rødder og peger i retning af, at vi har vores eget øl i Norden. For den, der selv vil eksperimentere med brygning giver bogen ‘Alle tiders øl’ et væld af ideer. Og for den, der alene vil nyde godt øl, åbner bogen en rig verden og en dybere indsigt i øllets natur. Bogen er rigt illustreret og udkom på Politikens Forlag 27. marts, 2007. Den er udsolgt men kan læses her.